Terug naar overzicht
± 1 min

Een personenbus huren (3 redenen)

Je gaat op vakantie en je neemt mee… een personenbus! Of je nu met z’n vieren naar Zuid-Frankrijk gaat om te surfen of met 9 personen naar Italië vertrekt om te kamperen: een personenbus huren voor je vakantie is altijd een goed idee.

1. Je bent meteen van alle gemakken voorzien

Huur je een busje via 123Personenbushuren? Dan is jouw bus compleet gecheckt voordat je op reis gaat (oliepeil, bandenspanning en koelvloeistof). Ook is de bus voorzien van airco waardoor je op zomerdagen lekker koel zit. Je kunt er ook een extra bagagebox bij huren. Neem je graag fietsen mee op vakantie? Ook een fietsdrager kan extra gehuurd worden. Het is ook mogelijk om er een navigatie bij te huren. Zo ben je van alle gemakken voorzien en ga je zorgeloos de weg op. Bij ons huur je een personenbus inclusief all-risk verzekering binnen Europa. Ook ontvang je bij moeilijke situaties gewoon vervangend vervoer.

2. Flexibele huurtermijn

Jij bepaalt wanneer je het busje wilt huren. Kom je onverhoopt zonder vervoer te zitten? Als je een reservering plaatst voor één van onze busjes, kun je deze dezelfde dag nog ophalen. Ook als je vakantie uitloopt, is dat geen probleem. Je kunt het busje altijd langer huren. Hetzelfde geldt voor als je besluit eerder naar huis te komen, dan kun je de bus gewoon weer terugbrengen wanneer het jou uitkomt. Wij zijn hier zeer flexibel in. (Kleine kanttekening: je krijgt geen refund).

3. Gezellig samen op reis

Als je met meer dan 5 personen op vakantie gaat moet je vaak apart van elkaar reizen, terwijl je de hele vakantie het liefst met elkaar beleeft. Als je een personenbus huurt, reis je af naar je bestemming met maximaal 9 personen. Dat is toch veel gezelliger? Daarbij is het belangrijk om te weten dat je iedereen (zonder extra kosten) kunt aanmelden als chauffeur. Zodat je niet het hele stuk alleen hoeft te rijden en dat iedereen kan inspringen. Die lange stukken over die Duitse Autobahn? Deel de last met de rest!

Online offerte aanvragen

Wil jij ook van alle gemakken voorzien zijn, flexibel huren én een gezellig begin van je vakantie hebben? Check onze busjes en vraag alvast een offerte aan. Dan kun je op je gemak alvast even vergelijken en dit aan je vrienden of gezin voorleggen.