Terug naar overzicht
± 2 min

Verrassende vakantiebestemmingen in Europa die je binnen 4 uur met de auto kunt bereiken

Een weekendje even weg uit Nederland? Goed plan! Kies één van deze bestemmingen als je niet al te lang onderweg wilt zijn en je toch even een andere omgeving wilt verkennen. Huur dan nu een busje, boek een leuk hotel en ga op pad.

Kies 1 van deze bestemmingen, huur een busje en ga!

Keulen (Duitsland) - Grote stad vol met historie, een chocolademuseum en ruime keuze aan café's en restaurants in de wijk Belgisches Viertel. Ook vind je hier de grootste kerk van Duitsland en deze is imposant.

Gent (België) - Ga naar Gent als je op zoek bent naar een stad die je wandelend kunt bezoeken. Je vind hier verschillende musea met prachtige collecties. Ook de boottocht over de Leie is de moeite waard.

Hamburg (Duitsland) - Hamburg is een veelzijdige stad met verschillende wijken, van sjiek tot kunstzinnig. Bezoek het gebied rond de haven, drink koffie in één van de vele kleine barretjes en wandel door het stadspark Planten un Blomen.

Reims (Frankrijk) - Deze stad ligt midden in de Franse streek Champagne-Ardenne. Rij langs de champagneroute (en stop hier en daar om te proeven!) en ga eten bij één van de vele uitstekende restaurants.

Wat moet je weten over een busje huren via 123Personenbushuren?

Als eerste is het goed om te weten dat je met maar liefst 9 mensen in onze busjes past. Ook is het belangrijk om te weten dat je overal in Europa all-risk verzekerd bent. Verder weet je zeker dat je veilig de weg op gaat, omdat wij de bandenspanning, het oliepeil en de koelvloeistof helemaal checken voordat je jouw busje op komt halen. Bekijk nu onze personenbusjes en vraag een offerte aan.