Terug naar overzicht
± 2 min

Veilig de weg op: tips voor een zorgeloze trip

5 tips voor een veilige vakantie

Ga je een road trip te maken met vrienden en wil je samen een busje huren? Goed idee! Check voordat jullie op reis gaan nog even deze tips. Sommige tips zijn wellicht een beetje een open deur, maar lees voor de zekerheid nog even dit lijstje door voordat je vertrekt. Zo verzeker jezelf van een zorgeloze trip:

  1. Zorg dat je goed verzekerd bent (check even de voorwaarden van je reisverzekering!). 
  2. Neem je verzekeringspas, ID en rijbewijs mee.
  3. Drink&drive = niet cool! Bespreek vooraf wie de Bob is en neem gewoon een lekker alcoholvrij biertje!
  4. Zorg ervoor dat je uitgerust achter het stuur stapt en tussendoor pauzes neemt. Of wissel af met 1 van je vrienden. 
  5. Zorg dat je je navigatie goed kunt zien of horen. Navigeer je met je mobiel? Zet dan andere meldingen uit, dan word je niet zo afgeleid.

1 van onze busjes huren? Dit moet je weten:

Wist je dat je via ons kosteloos meerdere chauffeurs kunt aanmelden voor jullie busje? Super handig én veilig, zodat je kunt afwisselen en uitrusten na een stuk te hebben gereden. Verder kan je er 100% op rekenen dat onze busjes van top tot teen gecheckt worden voordat jullie roadtrip begint. Denk hierbij aan de bandenspanning, het oliepeil en de koelvloeistof. Ook de gevarendriehoek, het veiligheidshesje en een EHBO-koffer zijn inbegrepen. Voor wintersportbussen krijg je winterbanden en krijg je ook een sneeuwketting meegeleverd.

Nu een busje huren

Direct 1 van onze busjes reserveren? Dat kan! Ga naar onze reserveerpagina en vul je gegevens in. Goed om te weten: je huurt ons busje inclusief je all-risk verzekering in Europa (met €2500 eigen risico).